ITM 2020’nin Tanıtımı ‘BÜYÜK FİKİR’ ile Beğeni Kazandı

ITM 2020 BÜYÜK FİKİR
ITM 2020’nin Tanıtımı ‘BÜYÜK FİKİR’ ile Beğeni Kazandı

Türkiye’nin ve bölgenin en büyük tekstil makineleri ve teknolojileri fuarı ITM’in 2020 edisyonu için çalışmalar hız kazandı.  Fuar için hazırlanan ‘BÜYÜK FİKİR: ITM 2020’ tanıtım videosu web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanmasını takiben yüzlerce kez paylaşıldı ve beğenildi.

2-6 Haziran 2020 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenecek olan ITM 2020 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı, sektörün yüzlerce yerli ve uluslararası markasına ev sahipliği yapacak. Yeni teknolojilerin ve hizmetlerin tanıtılacağı, birçok dünya lansmanının gerçekleşeceği fuarın tanıtım çalışmalarında önemli bir adım atıldı. Geçmiş ITM fuarlarının elde ettiği başarı ve sektöre sağladığı katkının vurgulandığı ‘BÜYÜK FİKİR: ITM2020’ videosu fuarın resmi web sayfasının yanı sıra; YouTube, LinkedIn, Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Dijital mecrada büyük ilgi gören video kısa sürede çok fazla sayıda paylaşım ve beğeni (Like) elde etti.

Tanıtım videosunda fuarın önemli katılımcılarının ITM’e dönük görüşlerine yer veriliyor. Oerlikon, Picanol, Monforts, Savio, Effe, Uster, Stoll, Karl Mayer, SPGPrints, Loepfe, Beneks, Itema, Elteksmak, SSM ve Mayer&Cie gibi sektörün lider katılımcı firma yetkilileri, fuarın uluslararası başarısının altını çiziyor. ITM’in bir ‘dünya markası’ olduğunun vurgulayan firma yetkilileri, Türkiye ve bölge tekstil pazarıyla buluşmalarını sağlayan bu fuara katılmaktan dolayı memnun olduklarını dile getiriyor. Tanıtım videosu ‘Bu büyük fikre ortak olmak ister misiniz? 2-6 Haziran’da İstanbul’da buluşalım.’ çağrısıyla bitiyor.

ITM 2020 doğu ve batı tekstil dünyaları arasında köprü olacak

Tanıtım videosunda ITM fuarlarının yeni, sıra dışı ve özgün fikirlerin buluşma noktası olduğu, yeniliklerin ve lansmanların platformu olarak öne çıktığı ve seçkin konumu ile global bir başarı elde ettiğinin altı çiziliyor. Fuara dönük çalışmalar hakkında bilgi veren Teknik Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Necip Güney, ITM 2020’nin doğu ve batı tekstil dünyaları arasında bir köprü olacağını söyledi. Güney şunları dile getirdi; “ITM 2020, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi önümüzdeki yıl da yine sektörün nabzını tutmaya devam edecek. Tekstil tedarik zincirinin en başından sonuna kadar, alanında öncü teknolojiler geliştiren yüzlerce üreticinin ve küresel çapta yatırımcının buluşma noktası olacak ITM 2020; ticari heyetlerin katılımı ve ziyaretiyle adeta bir tekstil teknolojileri şölenine dönüşecek. ITM sadece teknolojilerin sergilendiği değil; çığır açacak fikirlerin ve tasarımların da konuşulduğu; sektörel iletişimin en üst düzeyde yaşandığı bir platform olarak fark yaratıyor.”

Büyük fikirler, yeni teknolojiler ve onların sahnesi

Özellikle Türkiye ve bölgedeki tekstil endüstrisinin gelişen bir yapıya sahip olduğuna dikkati çeken Necip Güney; yeni yatırımlarda artan kalite taleplerinin ve maliyet tasarruflarının etkili olduğunu hatırlattı. Güney; “Bu trendi zaten son fuarlarda daha güçlü bir şekilde hissetmeye başladık. Dijitalleşmenin sağladığı olanakları da düşünürsek ITM 2020 olarak bizlerin; tekstilin teknolojiyle bütünleştiği ve büyük fikirlere dönüştüğü bir sahne olmamız kaçınılmaz”. Fuarın sektör profesyonellerini, karar alıcıları ve alım heyetlerini kendisine çektiğini belirten Güney, bu konulardaki organizasyonlarının da devam ettiğini duyurdu.

ITM 2018 fuarının 94 ülkeden 59 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladığını hatırlatan Necip Güney; gelecek fuarda bu rakamın katlanarak artacağını ve geçen fuarda oluşturulan milyon Euro’luk iş hacminin de genişleyeceğini sözlerine ekledi.