12.9 C
İstanbul
Salı, Nisan 30, 2024

Türkiye tekstil ihracatında ABD’de ve Orta Doğu’da yükselişte

Türkiye tekstil ve ham maddeleri sektörü ocak-şubat...

Toptan kadın giyim ihracatı e-ticaretle büyüyor

Toptan kadın giyim sektörünün gelişmesi için kurulan...

Deprem bölgesinde hazır giyim üretimi bir yılda yarıya düştü

Türkiye’nin 11 ilini derinden sarsan 6 Şubat...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Rusya-Ukrayna Savaşı Türk tekstil sektörünü nasıl etkiliyor?

Uzun yıllardır Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilim, 2014...

Sappi baskı ve ambalaj sektörünü renklendiriyor

BaskıSappi baskı ve ambalaj sektörünü renklendiriyor

- Haber Sponsoru -

Dünyanın önde gelen özel kağıt üreticilerinden Sappi, 31 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek olan FESPA Global Print Expo 2022’de kaplanmış ve kaplanmamış boya süblimasyon kağıtları, karton ve silikon bazlı kağıtlardan oluşan kapsamlı portföyünü sergileyecek. Serigrafi ve dijital baskı, geniş format baskı ve tekstil baskı için Avrupa’nın en önemli ticaret fuarında, Sappi’nin 4.2-D20 standını ziyaret eden ziyaretçiler, markanın kapsamlı süblimasyon kağıtları portföyünü yerinde deneyimleyip, daha fazla pazar büyümesini destekleme planları hakkında bilgi edinmenin yanı sıra oluklu mukavva üretimi için referans ürünleri görme ve silikon bazlı kağıtların tamamını keşfetme imkanı bulacak.

Sappi bu yılki FESPA Global Print Expo için temasını ‘Tohum ek. Geliş. Kazan.’ olarak belirledi. Dijital transfer baskı için süblimasyon kağıtlarının hızla artan önemini gören şirket, kısa süre önce, kuzey İtalya’daki Carmignano tesisinde özel kağıtlar için ‘Mükemmellik Merkezi’ni genişletmek üzere önümüzdeki iki yıl içinde düşük çift haneli milyon euroluk bir değerde yatırım yapacağını duyurdu. Boya süblimasyon kağıdı işinin daha da büyümesini desteklemek için üretim kapasitesini artırmayı hedefleyen yatırımın, teslimat sürelerini kısaltırken aynı zamanda şirketin birinci sınıf hizmetini daha da iyileştirmesi bekleniyor.

Sappi farklı uygulamalar için kapsamlı süblimasyon kağıtları portföyü sunuyor

Sappi farklı uygulamalar için kapsamlı süblimasyon kağıtları portföyü sunuyor

Sappi fuarda, sürekli olarak geliştirdiği ve en son pazar gereksinimlerine ve sürdürülebilirlik konusundaki devam eden gelişmelere uyarladığı, dijital transfer baskı için kapsamlı bir boya süblimasyon kağıtları portföyünü sergileyecek. Süblimasyon kağıtları moda, ev tekstili, spor giyim ve spor malzemeleri sektörlerinin yanı sıra tekstil tabela ve sert yüzey/malzeme endüstrilerinde kullanılıyor. Bu yıl, ziyaretçilere çeşitli makine tiplerine ve hızlarına uyarlanmış çok sayıda uygulama olanağı hakkında mümkün olan en iyi içgörüyü sağlamak için tüm kağıtlar yeni tasarımlar ve malzemelerle Sappi standında yer alacak. Kaplanmamış bir süblimasyon kağıdı olan Sappi Basejet’e ek olarak, Transjet markalı ürün ailesinin tamamı bu fuarda ziyaretçilere sunulacak.

Yüksek kaliteli ambalajlama için yüzde 100 işlenmemiş elyaftan Fusion serisi kaplamalar

Sappi, promosyon sunumları, yüksek kaliteli ambalajlar veya e-ticaret kartonları gibi uygulamalar için kaplamalı ve kaplamasız astar kalitelerinden oluşan bir portföye sahip. Bunlar, üstün renk reprodüksiyonunun yanı sıra kontrast ve iyileştirilmiş okunabilirliği garanti ediyor. Yüzde 100 işlenmemiş elyaftan Fusion serisi kaplamalar; sunumlar, tüketici ürünleri ambalajları (consumer packaging), rafa hazır ambalaj (shelf-ready packaging – SRP) ve kaplar için en etkili çözümler arasında yer alıyor. Bunlar, homojen yüzeyleri ve yüksek beyazlıkları ile POS’ta güçlü marka etkisi için tüm gereksinimleri karşılıyor.

Sappi, FESPA Global Print Expo 2022’de ürün portföyünü silikon bazlı kağıt ürünleri ile tamamlıyor. Otomotiv folyolama, dış mekan reklamcılığı ve ofis malzemeleri gibi kendinden yapışkanlı uygulamalar için ayırma kaplamaları olarak geliştirilen ürünler, kolay ve verimli işlemenin yanı sıra üstün silikonizasyon özellikleri sunuyor.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler