14.4 C
İstanbul
Salı, Nisan 30, 2024

Geleceği dokumak: Tekstil makineleri otomasyonunun hikayesi 

220 yıllık tekstil makineleri otomasyonu, sektörün görünümünü...

Türkiye tekstil ihracatında ABD’de ve Orta Doğu’da yükselişte

Türkiye tekstil ve ham maddeleri sektörü ocak-şubat...

Toptan kadın giyim ihracatı e-ticaretle büyüyor

Toptan kadın giyim sektörünün gelişmesi için kurulan...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Rusya-Ukrayna Savaşı Türk tekstil sektörünü nasıl etkiliyor?

Uzun yıllardır Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilim, 2014...

Moda endüstrisi Première Vision Paris’te yenilikleri keşfetti

FuarlarModa endüstrisi Première Vision Paris’te yenilikleri keşfetti

- Haber Sponsoru -

Moda endüstrisi, Première Vision Paris’in en güncel edisyonu için 7-9 Şubat tarihlerinde Paris Nord Villepinte’deki Parc des Expositions’da buluştu. 118 ülkeden %70’i uluslararası katılımcı olmak üzere toplam 34.548 ziyaretçi, 1.246 katılımcının İlkbahar-Yaz 24 sezonu için sunduğu bütünleştirici, yaratıcı ve yenilenmiş çözümleri keşfetmek için bir araya geldi; bu ziyaretçi sayısı Temmuz 2022 edisyonuna (23.377 ziyaretçi) kıyasla %48 ve Şubat 2022 edisyonuna (21.303 ziyaretçi) kıyasla %62’lik bir artışı temsil ediyor.

Markalara ve alıcılara tedarik arayışlarında rehberlik etmek üzere her zamankinden daha geniş bir araç ve hizmet yelpazesi sunan fuar; yaratıcı, yenilikçi ve sürdürülebilir tasarımlı koleksiyonlar üretmek için ilham ve verimli kaynak bulma çözümleri arayışında olan moda endüstrisi için bütünleyici bir platform olarak konumunu vurguladı. Türk tekstil firmalarının da yoğun katılım gösterdiği fuarda, Akıllı Yaratım (The Smart Creation) alanı, profesyonelleri daha iyi bilgilendirmek ve onlara somut sürdürülebilir tedarik ve üretim çözümleri sunmak üzere tasarlanmış bir sistem ve güçlendirilmiş çözümlerle oldukça ilgi gördü.

Moda endüstrisi Première Vision Paris’te yenilikleri keşfetti

Première Vision Paris Temmuz edisyonu ile moda endüstrisi için yeni perspektifler sunacak

Première Vision Paris’in taahhütlerinin, sektörün uluslararası moda piyasası bağlamına uyum sağlamasına ve sektörün dönüşümünün zorluklarını karşılamasına yardımcı olmak için 4-6 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılacak bir sonraki edisyonda daha da güçlü bir şekilde hayata geçirileceği belirtiliyor. Bunlar arasında, sektörü ekolojik dönüşümünde ve yeni çevresel ve sosyal düzenlemeler bağlamında desteklemek; değişen kaynak bulma davranışlarına ve profesyonellerin, tedarikçilerin ve alıcıların ihtiyaçlarına yanıt verirken, yaratıcı süreçlerinde onlara ilham vermeye, rehberlik etmeye ve teşvik etmeye devam etmek yer alıyor.

Bu gelişmelere mümkün olduğunca yakından eşlik etmek için PV Paris, 4 ana tema etrafında organize edilmiş, tamamen yeniden tasarlanmış yeni bir etkinlik sunacak:

Çevresel ve sosyal taahhütler açısından en uygun tedarikçileri belirlemek için tasarlanmış açık ve öğretici kılavuzlarla birlikte, fuarın yenilenen konumlandırılmasının ve teklifinin merkezinde yeni paradigma olarak çevreye duyarlılık yer alıyor.

PV Paris ‘şehri’ için 4 salona yayılan yeni bir düzen: birkaç ana coğrafi tedarik zinciri bölgesine bölünmüş yeniden tasarlanmış bir tekstil sektörü; ve uzman konuşmacıların konuşmalarıyla yenilik, sürdürülebilirlik ve dijital teknolojilere adanmış bir HUB oluşturulması.

Moda bilgisi ve trend forumlarının ilham verici bakış açılarını ve kaynak bulma çözümlerini dengeleyen (d)evrim.

Fuar deneyimlerinin mümkün olduğunca açık ve zahmetsiz olması için alıcılara yönelik yeni bir hizmet politikası.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler