13 C
İstanbul
Salı, Nisan 30, 2024

Türkiye tekstil ihracatında ABD’de ve Orta Doğu’da yükselişte

Türkiye tekstil ve ham maddeleri sektörü ocak-şubat...

Toptan kadın giyim ihracatı e-ticaretle büyüyor

Toptan kadın giyim sektörünün gelişmesi için kurulan...

Deprem bölgesinde hazır giyim üretimi bir yılda yarıya düştü

Türkiye’nin 11 ilini derinden sarsan 6 Şubat...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Rusya-Ukrayna Savaşı Türk tekstil sektörünü nasıl etkiliyor?

Uzun yıllardır Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilim, 2014...

Intertextile Apparel Fabrics Fuarı Küresel Pazarı Buluşturacak

FuarlarIntertextile Apparel Fabrics Fuarı Küresel Pazarı Buluşturacak

- Haber Sponsoru -

Intertextile Apparel Fabrics Fuarı resime bakan insanlar
Intertextile Apparel Fabrics Fuarı Küresel Pazarı Buluşturacak

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics – Bahar Edisyonu 12 – 14 Mart tarihleri arasında Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde (Şanghay) açılıyor. 23 ülke ve bölgeden yaklaşık 3 bin 300 katılımcı, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler için en son koleksiyonlarını ve hizmetlerini sergileyecek. Yeni uluslararası katılımcılar, Intertextile Apparel’ın küresel bir tekstil amiral gemisi statüsünü destekleyen ülke ve bölge pavyonları ve bölgelerinde yer alacak.

Messe Frankfurt (HK) Ltd. Genel Müdürü Wendy Wen; “Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, yaklaşık 100 farklı ülke ve bölgeden gelen ziyaretçilere ek olarak, başka bir yerde buluşamayacağınız Çinli alıcılarla bir araya gelmek için denizaşırı/ yurtdışı tedarikçilere ideal bir platform sunuyor” diyor. Wen sözlerine şöyle devam ediyor; “Fuar, hem ağ oluşturmak hem de küresel tekstil endüstrisindeki mevcut ilişkileri geliştirmek için bir fırsat”. Fuar, 500’den fazla yurtdışı endüstri oyuncusuna Çin’deki erişimlerini genişletme fırsatı sunacak. Ülke ve bölge pavilyonları ve alanları, uluslararası katılımcıların kalabalıkların arasında kendilerini fark ettirmeleri ve en yeni koleksiyonlarını vurgulamaları için Intertextile Apparel’ın sunduğu platformlara bir örnektir.

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Bahar edisyonunda, bunların arasında bulunanlar:

  • Milano Unica Pavilyonu, İtalya: 50’ye yakın katılımcıyla fuara geri dönüyor, öne çıkan sunumlar arasında, fuara pamuğu getirecek olan Lanificio Faliero Sarti ve özel siparişler de dahil olmak üzere astar ve cep için tekstil üreten Tessitura Marco Pastorelli yer alıyor.
  • Kore Pavilyonu: Jk Texland, Suntex ve Dongkeuk Tekstil dahil 67 üyeyi getirecek olan Kore Moda Tekstil Birliği tarafından organize edildi.
  • Japonya Pavilyonu: 22 katılımcı ve bir Japonya trend alanı getirecek olan Japonya Moda Haftası tarafından düzenlendi.
  • Tayvan Pavilyonu: 41 katılımcıyla, bu yenilikçi merkez, Cheng Mei Label’ın aksesuar ürünlerini, Sunfly Textile’in yenilikçi performans örme kumaşlarını ve Yoke Sine Enterprise’in dantel ve nakış ürünlerini içerecek.
  • Hindistan Pavilyonu: pamuklu kumaşlar getirecek olan Ankush Enterprise, Silverline Moda ve Kumaşları ve onların çarşaf, takım elbise ve gömleklik kumaşları ve keten ve pamuk getirecek olan Sugam Kumaşlarının da dahil olduğu 10 üyeyle birlikte Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) tarafından ilk kez düzenleniyor.
  • Pakistan Pavilyonu: Denim Beyond’da üç katılımcıyla 7.1 numaralı salonda bulunabilir.

Bunun yanı sıra, Kore Tekstil Merkezi Pavilyonu’nda yedi katılımcı daha olacak. Uluslararası Salon (5.1) ayrıca Fransa Alanı, Almanya Alanı ve Türkiye Alanı’nı da içerecektir.

Fuar, küresel VIP alıcıları kendine çekiyor

Çok çeşitli sunumlar ve 2.700’den fazla yüksek kaliteli yerli katılımcı ile her yıl fuar, dünyanın dört bir yanından alıcı delegasyonlarını çekiyor. 2019 Bahar Edisyonu’nda Bangladeş ve Vietnam’dan üç delegasyon var. Dahası, İş Eşleştirme Programı, katılımcılar ve VIP alıcılar arasında kişiye özel toplantıları kolaylaştıracak. Bu yıl, programdaki alıcılar iyi bilinen moda markalarını ve sekiz ülke ve bölgeden tedarik şirketlerini içeriyor; Avustralya, Guatemala, Hong Kong, Kore, Malezya, İngiltere, ABD ve Vietnam.

Fuara genel bir bakış:

  • Çinli katılımcılar: 6.1, 6.2, 7.1, 7.2 ve 8.1 salonlarında ürün kullanımına göre gruplandırıldı.
  • Ürün alanları: Aksesuarlar Vizyonu, Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey, Denim Ötesi, Dijital Baskı Alanı; Fonksiyonel Laboratuvar, Birinci Sınıf Yün Bölgesi ve Tasarım İçin Verve
  • Ek programlar: Uluslararası ve ulusal trend forumları, 25 seminer ve üç panel tartışması, Dijital Baskı Forumu ve daha fazlası
  • Dört eşzamanlı fuar: Yarn Expo Spring Fuarı, Intertextile Shanghai Home Textiles – İlkbahar Edisyonu, moda hazır giyim fuarı CHIC ve örme fuarı PH Value

12 – 14 Mart tarihleri arasında Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde (Şanghay) düzenlenen Intertextile Shanghai Apparel Fabrics – Spring Edition 2019, Messe Frankfurt (HK) Ltd; Tekstil Sanayi Alt Konseyi, CCPIT; ve Çin Tekstil Bilgi Merkezi tarafından ortaklaşa organize edilmektedir.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler