13.3 C
İstanbul
Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Geleceği dokumak: Tekstil makineleri otomasyonunun hikayesi 

220 yıllık tekstil makineleri otomasyonu, sektörün görünümünü...

Türkiye tekstil ihracatında ABD’de ve Orta Doğu’da yükselişte

Türkiye tekstil ve ham maddeleri sektörü ocak-şubat...

Toptan kadın giyim ihracatı e-ticaretle büyüyor

Toptan kadın giyim sektörünün gelişmesi için kurulan...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Rusya-Ukrayna Savaşı Türk tekstil sektörünü nasıl etkiliyor?

Uzun yıllardır Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilim, 2014...

Kornit Presto MAX ile renkli kumaşlara beyaz baskı artık mümkün

BaskıKornit Presto MAX ile renkli kumaşlara beyaz baskı artık mümkün

- Haber Sponsoru -

Gelişmiş dijital baskı çözümlerinde önde gelen markalardan Kornit Digital, sürdürülebilir talep üzerine hazır giyim ve diğer tekstil ürünleri üretimi için Kornit Presto MAX sistemini pazara sunduğunu duyurdu. Renkli kumaşlar üzerinde beyaz baskı sunan ilk dijital baskı sistemi olan Presto MAX, ilk olarak 2-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen Kornit Moda Haftası Los Angeles + Industry 4.0 etkinliğinde canlı olarak tanıtıldı. Doğrudan kumaşa baskı için tek adımlı çözüm ve mevcut en sürdürülebilir çözüm olarak tanıtılan yeni sistem, parlak beyazlar ve daha parlak neon renklerle en yüksek kaliteyi ve en yumuşak hissi veriyor. Sistem, ipliksiz nakış, yüksek yoğunluklu, vinil, ekran transferi ve diğer yenilikçi efektler üretmek için XDi teknolojisinin gelecekteki yinelemelerini ve evrimlerini; 3D dekoratif uygulamaları birleştirmek için hazır bulunuyor.

“Kornit Presto MAX hayal gücü ve fiziksel uygulamalar arasındaki engelleri kaldırıyor”

Kornit Digital CEO’su Ronen Samuel Presto MAX’in, dijitali işi modernize etmek için katalizöre dönüştürerek, hayal gücü ve fiziksel uygulamalar arasındaki engelleri ortadan kaldırdığını söyledi. Bunun tüketicileri ve tedarikçileri küresel ölçekte birbirine bağlayarak ve dijitalin atık olmadan, hem sürdürülebilirlik hem de kârlılık sağlama vaadinden gerçekten yararlanarak tekstil endüstrisini sonsuza dek değiştireceğini belirten Samuel şunları söyledi:

“İşiniz ister nihai ürünler, ister kullanıma hazır özel kumaşlar olsun, kendi markanızı büyütmek veya dünyanın perakendecilerine ve girişimcilerine tedarik sağlamak olsun, bu teknoloji hem yetenek hem de erişilebilirlik ve sürdürülebilirlik açısından talep üzerine, kısıtlamasız tekstil üretiminin en ileri noktasını temsil ediyor. Kornit Digital, üreticilere daha az kaynakla daha fazlasını yaratma, karbon ayak izlerini azaltma ve yeni fırsatlar ve büyüme yaratırken sınırsız ifade sunma gücü veriyor.”

Kornit Presto MAX ile renkli kumaşlara beyaz baskı artık mümkün

Her yerde, her zaman üretim

Doğal kumaşlar, sentetik kumaşlar ve karışımlarla uyumlu olan Kornit Presto MAX, kısa çevrim süreleri ve minimum manuel kesintiler veya kusurlarla yüksek kaliteli sonuçlar sunmak için akıllı otonom kalibrasyon için gelişmiş algoritmalar içeriyor. Ayrıca, son tüketiciye daha yakın olan gerçek bir dağıtılmış üretim modelini destekleyen, her yerde, her zaman üretime olanak sağlamak için KornitX küresel sipariş karşılama ekosistemiyle uyumlu olarak tasarlanan sistem, tüm sistemlerde ve üretim tesislerinde kalite ve tutarlılık sağlamak için markaları güçlendirirken, deneyimden kaynaklanan zaman ve lojistik israfı ortadan kaldırıyor.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler