13 C
İstanbul
Salı, Nisan 30, 2024

Türkiye tekstil ihracatında ABD’de ve Orta Doğu’da yükselişte

Türkiye tekstil ve ham maddeleri sektörü ocak-şubat...

Toptan kadın giyim ihracatı e-ticaretle büyüyor

Toptan kadın giyim sektörünün gelişmesi için kurulan...

Deprem bölgesinde hazır giyim üretimi bir yılda yarıya düştü

Türkiye’nin 11 ilini derinden sarsan 6 Şubat...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Rusya-Ukrayna Savaşı Türk tekstil sektörünü nasıl etkiliyor?

Uzun yıllardır Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilim, 2014...

Yeni Epson SureColor yazıcılar pazar fırsatlarını artırıyor

BaskıYeni Epson SureColor yazıcılar pazar fırsatlarını artırıyor

- Haber Sponsoru -

Epson, iki yeni 44 inç SureColor boya süblimasyon yazıcısını piyasaya sürerek pazardaki konumunu güçlendirdi. Düşükten orta hacme kadar baskılar için tasarlanan 4 renkli SureColor SC-F6400 ve 6 renkli SureColor SC-F6400H; tekstil üretimi, kişiselleştirilmiş ürünler ve üst düzey fotoğraf reprodüksiyonu gibi uygulamalar için kullanılıyor. Yeni yazıcılar, artan üretkenlik ve daha az israf dahil olmak üzere bir dizi önemli iyileştirme sunuyor.

Epson’un etkileyici görüntü kalitesi sunmak üzere tasarlanan Micro TFP PrecisionCore teknolojisine dayanan her iki yazıcı da kullanıcının ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı avantajlar sunuyor. SC-F6400, önceki modeli SC-F6300’e kıyasla üretkenliği %20 artırıyor. SC-F6400H CMYK kullanımı ile genişletilmiş bir renk gamı ve buna ek olarak Floresan Pembe ve Floresan Sarı, Açık Camgöbeği ve Açık Macenta veya Turuncu ve Mor seçenekleri sunuyor. Bu, Epson’un ilk 6 renkli 44 inç boya süblimasyon yazıcısı olan SC-F6400H’nin hem tekstil hem de sert yüzeyler için geniş bir potansiyel uygulama yelpazesine kapı açtığı anlamına geliyor. Moda, ev giyimi, spor giyim, yumuşak yapılı reklam ve promosyon ürünleri üreten kullanıcılar, özellikle ilgi çeken bu geliştirmeden yararlanabiliyor.

Yeni SureColor boya süblimasyon yazıcıları boya israfını azaltıyor

Yeni SureColor boya süblimasyon yazıcıları boya israfını azaltıyor

SC-F6400 ve SC-F6400H, kurumsal kullanıcılarına SureColor SC-F6300’e göre değiştirme sıklığını ve israfı azaltan, %45 daha fazla mürekkep (1,6L) içeren yeni, daha yüksek kapasiteli mürekkep paketleri dahil olmak üzere birçok farklı avantaj sunuyor. Mürekkep paketleri artık sadece çalkalanıyor ve yerleştiriliyor, böylece dağınıklık yaratabilecek dökme ve karıştırma işlemi olmuyor. Yeni yazıcılar, ayrıca önceki modelden %30 daha büyük olan yeni bir 4,3 inç dokunmatik ekrana sahip bulunuyor. Basitleştirilmiş bakım rutinleri, kesinti süresini en aza indiriyor. İşletmelerin daha verimli çalışmasına, maliyet ve karlılığı daha iyi analiz etmesine yardımcı olan yazılım paketleri, yazıcılara dahil ediliyor. Her iki ürün de kullanıcılara donanım, yazılım, baskı kafası, mürekkep, süblimasyon kağıtları, garanti dahil olmak üzere eksiksiz bir çözüm sunuyor ve ayrıca SC-F6400H, birlikte teslim edilen bir sarma makarası içeriyor.

Epson UK Pro Graphics Ürün Müdürü Tom Owers; yüksek pazar payıyla Epson’un en yüksek düzeyde kalite, esneklik ve maliyet verimliliği sunan gerçek uçtan uca baskı çözümleriyle işletmeleri destekleme konusunda güçlü bir itibar oluşturduğunu söyledi. Owers, bu yeni yazıcılarının; pazarın ihtiyaçlarını dinlemeye ve zamanında ve etkili çözümler sunmaya bağlılıklarının mükemmel örnekleri olduğunu belirtti.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler