15.1 C
İstanbul
Salı, Nisan 30, 2024

Türkiye tekstil ihracatında ABD’de ve Orta Doğu’da yükselişte

Türkiye tekstil ve ham maddeleri sektörü ocak-şubat...

Toptan kadın giyim ihracatı e-ticaretle büyüyor

Toptan kadın giyim sektörünün gelişmesi için kurulan...

Deprem bölgesinde hazır giyim üretimi bir yılda yarıya düştü

Türkiye’nin 11 ilini derinden sarsan 6 Şubat...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Rusya-Ukrayna Savaşı Türk tekstil sektörünü nasıl etkiliyor?

Uzun yıllardır Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilim, 2014...

Lupamat Kompresör ITM 2022’ye yenilik havası kattı

ITMLupamat Kompresör ITM 2022’ye yenilik havası kattı

- Haber Sponsoru -

Basınçlı hava çözümleri uzmanı Lupamat Kompresör, ITM 2022 fuarında öne çıkardığı Endüstri 4.0 uyumlu yeni DHK Premium Serisi kompresörleriyle başarılı sonuçlar elde etti. 14-18 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen fuardan memnun ayrılan firma, küresel pazara dönük büyüme stratejisini güçlü bir şekilde vurguladı. Firmanın standında yeni DHK Premium Serisi kompresörlerin yanı sıra pazarda çok satan basınçlı hava tankı ve basınçlı hava kurutucuları gibi çözümleri de yer aldı.

Textilegence’a özel açıklamalarda bulunan Lupamat Kompresör Güney Marmara Bölge Satış Yöneticisi Burcu Türkmen, uzun bir pandemi arasından sonra ilk kez fiziksel olarak gerçekleşen ITM fuarının başarıyla tamamlandığını söyledi. Türkmen; “Tekstil endüstrisi uzun zamandır tekrar buluşabilmek için ITM’i bekliyordu ve açıkçası katılımın ve ziyaretin yoğun olduğu fuarda aldığımız sonuçlar beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Lupamat olarak biz de sıkı bir şekilde hazırlandığımız fuarda beklentilerimiz doğrultusunda başarılı sonuçlar aldık. Yoğun ziyaretçi sayısının yanı sıra yüksek ziyaretçi profili ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler bizleri memnun etti” dedi.

Lupamat standı beş gün boyunca dünyanın dört bir yanından ziyaretçiyi ağırladı

Yerli bir üretici olarak Türk tekstil endüstrisi ile güçlü bağları olduğunu vurgulayan Burcu Türkmen, fuarda Türkiye pazarının yanı sıra yurt dışı pazarlardan da ziyaretçilerle buluştuklarını anlattı. Türkmen şunları belirtti: “Fuarın gerçekleştiği beş gün boyunca gerçek anlamda küresel bir trafik yaşadık. Türk tekstilcilerin yanı sıra, Özbekistan, Türkmenistan, Pakistan ve Rusya pazarlarından da ziyaretçileri standımızda ağırladık. Gelişmekte olan tekstil pazarlarından ve enerji maliyetlerinin yüksek olduğu bölgelerden gelen profesyonellerin çözümlerimize olan yoğun ilgisi ile fuar ajandamız dopdoluydu. Bir kez daha bizleri yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.”

Lupamat Kompresör Güney Marmara Bölge Satış Yöneticisi Burcu Türkmen

Enerji dostu DHK Premium Serisi ilgi odağı oldu

Tekstil üretiminde ihtiyaç duyulan basınçlı hava çözümleri konusunda kapsamlı bir portföye sahip olan Lupamat Kompresör, ITM 2022 standında en yeni geliştirmelerinin yanı sıra pazarda en çok satan ürünleri ile ziyaretçileri kendisine çekti. “Fuarda basınçlı hava mühendisliğinde uzmanlığımızı ve zengin ürün portföyümüzü tüm detaylarıyla vurguladık. Uluslararası kalite, güvenlik ve enerji verimliliği standartlarını karşılayan ve oldukça rekabetçi yatırım maliyetlerine sahip çözümlerimizi standımızda kurulu olarak sergileyerek görsel bir şölen de sunmuş olduk” diyen Burcu Türkmen, özellikle enerji dostu DHK Premium Serisi kompresörlerinin büyük bir ilgiyle karşılandığının altını çizdi.

Başta Türkiye olmak üzere birçok pazarda enerji maliyetlerinin ciddi oranda arttığını söyleyen Türkmen, tekstil üreticilerinin enerji verimliliği yüksek çözümler talep ettiğini aktardı. Türkmen sözlerini şöyle sürdürdü: “Lupamat’ın kurumsal AR-GE departmanı ve mühendisleri sadece daha güçlü ve verimli makineler üretmeye odaklanmıyor, aynı zamanda enerji maliyetlerinde tasarruf sağlayacak çalışmalar da yürütüyor. Geliştirdiğimiz her yeni çözüm bir öncekinin ötesine geçerek yeni kazanımlar sağlıyor. Standımızda sergilediğimiz Endüstri 4.0 uyumlu yeni DHK Premium Serisi kompresörlerimiz bu anlamda gelinen en son noktayı temsil ediyor. Müşterilerimizin tesislerinde otomasyon sistemlerine kolayca entegre edilebilen bu kompresörlerimiz, 7/24 online olanak izlenebiliyor. Bilgisayardan veya akıllı telefonlardan enerji verimliliği canlı olarak takip edilebiliyor. Verimli motor özellikleri ile en zorlu koşullarda bile düşük devirde üstün performans sağlıyor. Ultra sessiz ve RFID güvenlik özelliklerinin yanı sıra opsiyonel olarak ısı geri kazanımı ve su soğutma işlevleriyle de donatılabiliyor. Kısacası bu serimiz fabrikaların kesintisiz ve sorunsuz hava ihtiyaçları göz önünde tutularak geliştirildi.”

Enerji dostu DHK Premium Serisi ilgi odağı oldu

“Doğru çözüm için doğru ihtiyaç analizi yapıyoruz”

Enerji verimliliğinin her zaman öncelikleri olduğunu belirten Burcu Türkmen, ITM fuarı boyunca ziyaretçilerle yeni yatırımları ve bunlarda nasıl enerji tasarrufu sağlayabilecekleri hakkında önemli görüşmeler yaptıklarını paylaştı. Türkmen mühendislik altyapılarının yanı sıra, kullandıkları malzeme ve ekipmanlarla en iyi basınçlı hava çözüm sağlayıcısı olduklarını proje bazlı olarak da göstermiş olmanın kendilerini daha güçlü hale getirdiğini kaydetti. Doğru çözümün ancak iyi bir ihtiyaç analiziyle saptanabileceğini söyleyen Türkmen; “Öncelikle üreticilerin yatırım planlarını dinledik ve buna uygun çözümlerimiz hakkında detaylı bilgiler verdik. Satış ve pazarlama açısından gelişmiş bir çözüm sunmanın ötesinde kurumsal bir güven de vermeniz gerekir. Köklü bir firma olarak Lupamat’ın satış öncesi, satış süreci ve satış sonrası hizmetleri konusundaki gücünü ve kapasitesini anlattık. Bizler için temel kazanımın müşteri memnuniyeti ve elde edilen güven olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Lupamat Kompresör’ün yerli bir üretici olarak Türkiye çapında basınçlı hava teknolojileri kullanan tüm sektörlerde bilinirliği yüksek bir marka olduğunu ifade eden Türkmen, fuarlara katılarak yatırımcılar arasındaki marka farkındalıklarını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Türkmen sözlerini şöyle tamamladı: “Fuar katılımlarımızın pazarlama ve satış süreçlerimize olumlu yansımaları oluyor. Bu bağlamda ITM 2022 fuarı tekstil endüstrisindeki pazar gücümüzü artırmaya katkı sağlayacaktır. Gerek ürün geliştirme gücümüz gerekse üretim kapasitemizle tekstil endüstrisinin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına uygun çözümler sunabiliyoruz. Teknoloji üreten bir Türk markasını hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda daha güçlü hale getirmek en temelde ülkemize katkı sağlayacaktır. Lupamat bu misyon çerçevesinde kendini geliştirmeye devam ediyor.”

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler