17 C
İstanbul
Pazar, Mayıs 12, 2024

Geleceği dokumak: Tekstil makineleri otomasyonunun hikayesi 

220 yıllık tekstil makineleri otomasyonu, sektörün görünümünü...

Türkiye tekstil ihracatında ABD’de ve Orta Doğu’da yükselişte

Türkiye tekstil ve ham maddeleri sektörü ocak-şubat...

Toptan kadın giyim ihracatı e-ticaretle büyüyor

Toptan kadın giyim sektörünün gelişmesi için kurulan...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Rusya-Ukrayna Savaşı Türk tekstil sektörünü nasıl etkiliyor?

Uzun yıllardır Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilim, 2014...

Trützschler Spinning Kalite ve Üretkenliğe Odaklanıyor

EğirmeTrützschler Spinning Kalite ve Üretkenliğe Odaklanıyor

- Eğirme Haber Sponsoru -

Trützschler Spinning Kalite Markus Wurstler
Trützschler Spinning Kalite ve Üretkenliğe Odaklanıyor – Markus Wurstler

Trützschler Group’un pamuk ve yapay elyaf eğirme hazırlama işlemlerindeki teknoloji ve pazar lideri segmenti Trützschler Spinning, 20-26 Haziran tarihleri arasındaki ITMA 2019 fuarında yeni çözümlere ev sahipliği yapacak. Salon 6 Stant B101’de sunulacak çözümler temelde Endüstri 4.0 ve dijitalleşme olanaklarına işaret ediyor. Trützschler Spinning Satış Direktörü Markus Wurstler fuarda sergileyecekler çözümler hakkında ipucu verdi.

“Trützschler, müşterilerimizin kaliteyi ve üretkenliği daha da iyileştirmesine yardımcı olan akıllı çözümler sunacak” diyen Wurstler, öne çıkacak ürünler arasında harman hallaç ve taraklamadaki yeni geliştirmelerin, yeni cer makinesi konseptlerinin ve dijital çözümlerin olacağını açıkladı.

Trützschler Spinning kalite ve üretkenliğe odaklanıyor: Tarakta yeni bir standart 2019’da geliyor!

Yeni bir tarak modelini sunmaya hazırlandıklarını söyleyen Markus Wurstler, pazarda verimlilik ve kalite açısından yeni bir kriter belirleyen TC15’i örnek gösterdi. Wurstler; “2011 yılında piyasaya sürüler TC 15 tarağı, verimliliği bir önceki modele oranla %15 arttırarak, daha düşük tarama maliyeti imkanı yaratmıştı. T-MOVE ve T-Con sayseinde performans aralığını hiç olmadığı kadar genişleten bu tarak, 500m/dakikaya kadar tülbent toplama ve bant oluşturma hızlarına çıkabiliyor. Pazarda büyük yankı uyandıran bu yeniliğin bir adım ötesine yine Trützschler olarak geçiyoruz. 2019 yılında tanıtacağımız yeni tarağımız verimlilik ve hızda yeni bir ölçüt belirleyecek” dedi. Trützschler’in yetkinliğinin sadece yenilikleri geliştirmekle sınırlı olmadığının altını çizen Wurstler, müşterileri satın alma sonrasında yalnız bırakmadıklarını, müşterilerin tam olarak öngördükleri üretimi gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı sürdürdüklerinin kaydetti.

Endüstri 4.0 ve yeni dijital fırsatlar

Harman hallaçtan başlayarak tüm eğirme hazırlık teknolojilerine pazara sunan Trützschler, dijitalleşme ve Endüstrisi 4.0 konusunda da oldukça hızlı hareket ediyor. Bu konulara değinen Markus Wurstler, eğirme hazırlık prosesini daha akıllı hale getirmenin kesin bir katma değer yaratacağına inandığını söyledi. Bu nedenle sadece Endüstri 4.0 ve dijital odaklı bir bölüm kurduklarını hatırlatan Wurstler sözlerini şöyle sürdürdü; “Müşterilerimizin kelimenin tam anlamıyla iplikhanelerini dünyanın herhangi bir yerinden; istedikleri zaman yönetebilmelerini ve optimize edebilmelerini sağlayan bulut tabanlı izleme çözümleri geliştirdik. Eksiksiz, akıllı makine çözümleri ve dijital destek sistemlerinin birleşimi, otomasyonda ve yüksek kaliteyi sağlamada büyük bir adım anlamına geliyor. Bunlar müşterilerimizin hayatlarını çok kolaylaştıracak.”

Trützschler Group, ITMA 2019 fuarında Spinning, Nonwovens & Man-Made Fibers ve Card Clothing iş kollarını aynı büyük stantta yer verecek.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler